bel ons op:

Diëtiste

Wie ben ik

Mijn naam is Nienke van den Bekerom. Na in 2002 de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek met goed gevolg te hebben afgesloten, ben ik werkzaam als diëtist. Na enkele jaren als diëtist gewerkt te hebben heb ik een opleiding gedaan tot NLP Praktitioner en ben ik sinds 2006 in bezit van het diploma hiervan.

vrouw

Voor deze opleiding heb ik gekozen omdat ik tijdens het uitoefenen van mijn beroep merkte dat je met alleen een diëtisten opleiding nog niet genoeg handvatten hebt om iemand te helpen zijn doelen te bereiken. Deze opleiding heeft me geholpen meer bij de klanten aan te kunnen sluiten. Hierdoor vindt er meer een wisselwerking plaats tussen klant en diëtist, waardoor er vanuit begrip tot een eigen oplossing gekomen kan worden. Het dieet wordt geen opgelegd advies, wat moeilijk uit te voeren is, maar een natuurlijk aanvoelend nieuw leefpatroon.

Vervolgens heb ik een opleiding gevolgd tot counsellor en coach. Door deze opleiding kan ik dieper ingaan op de persoonlijke overtuigingen die het veranderen van de leefgewoonten in de weg zitten.

Verder volg ik verschillende bijscholingen en cursussen om bij te blijven op mijn vakgebied.  Dit doe ik om u adviezen volgens de nieuwste inzichten te kunnen bieden.

Gevolgde opleidingen:
HBO Voeding en Dietetiek
Post HBO Diabetes Mellitus
Post HBO Eetstoornissen
Post HBO Cognitieve Gedragstherapie
Motivational Interviewing; basis en vervolgtraining
NLP Praktitioner opleiding (neuro linguïstisch programmeren)
Counseling & Coaching opleiding
Beweegkuur
Directe toegankelijkheid Dietetiek